Îmi daruiesc ziua pe Galantom

 

Andra Tarara Asociatia Carusel

100% Complete
1,280 RON
Sumă strânsă
800 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Aproape că a devenit o tradiție anuală fundraising-ul pentru Carusel de ziua mea :) deci vă invit din nou să nu-mi luați cadouri, ci să contribuiți cum puteți.

 

Misiunea Carusel este ca persoanele aflate în stare de vulnerabilitate extremă, marginalizate sau excluse din comunitate să primească sprijin atât imediat, cât și pe termen lung, să beneficieze de egalitatea de șanse și să devină vizibile pentru societate, în spiritul apărării drepturilor și libertăților omului. 

Evident, situația acestor persoane este și mai precară pe timp de iarnă. Așa că e mare nevoie de ajutor. Orice mică donație e importantă! Iar dacă vreți să contribuiți și altfel, găsiți pe site-ul lor detalii despre voluntariat https://carusel.org/voluntariat/ sau formularul de redirecționarea a 3,5% din impozit https://carusel.org/formular-230/

 

O să vă întrebați, ca-n fiecare an, când e ziua mea de fapt. 22 e pe bune, 21 e în buletin - căci tata s-a emoționat prea tare când m-a declarat și a greșit. Ceea ce e foarte simpatic de fapt, deci în ultimii ani am început să mă împrietenesc din ce în ce mai tare cu 21-ul :) Dar nici nu contează. Mie-mi puteți spune la mulți ani când vreți voi. Iar donațiile se pot face încă de pe-acum, până la ziua mea (adică ambele zile ale mele), și-apoi și după (target-ul este și el tot orientativ). Pagina rămâne deschisă.

 

Mulțumesc :)

Andra


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Asociației Carusel este ca persoanele aflate în stare de vulnerabilitate extremă, marginalizate sau excluse din comunitate să primească sprijin atât imediat, cât și pe termen lung, să beneficieze de egalitatea de șanse și să devină vizibili pentru societate, în spiritul apărării drepturilor și libertăților omului.

Mai mult sau mai puțin vizibile, persoanele fără adăpost sunt, din păcate, o realitate de necontestat în București. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

8 Donații

Ana

30 RON
23 Feb 2024

Anonymous

100 RON
lmaaaa
22 Feb 2024
să fie cu folos
22 Feb 2024
21 Feb 2024
21 Feb 2024

Io

150 RON
La mulți ani!
19 Feb 2024

Titi

100 RON
Viata sa îți ofere tot ce e mai bun La mulți ani frumoși!¡!
19 Feb 2024

Anonymous

150 RON
19 Feb 2024
Andra Tarara : Asociatia Carusel
Îmi daruiesc ziua pe Galantom