Outreach pentru persoanele fara adapost

Mai mult sau mai puțin vizibile, persoanele fără adăpost sunt, din păcate, o realitate de necontestat în București. Date ale societății civile din 2010 estimau un număr de 5000 persoane adulte fără adăpost, în București. Anual, în timpul iernii, 300 de oameni fără adăpost mor în stradă, conform unor estimări din 2011.

Pentru a răspunde nevoilor acestor persoane, care se confruntă zilnic cu vulnerabilități multiple, Asociația CARUSEL desfășoară un program de outreach prin care oferă serviciii sociale și medicale pe toată durată anului. De la o frecvență zilnică în sezonul rece, la deplasări săptămânale vara, echipa mobilă Carusel petrece anual peste 1000 de ore pe teren și acoperă 60 de zone din București. Echipa de teren intră în contact cu peste 1300 de persoane anual.

Un ceai cald, un sandwich și un sac de dormit sau o pătură pot face toată diferența într-o noapte geroasă, în București. Reach out și donează ca împreună să facem viața persoanelor fără adăpost mai puțin grea!

 *Cu 20 de lei pot cumpăra o pătură de polar.

*Cu 30 de lei pot cumpăra ceai și sandwichuri pentru șapte persoane.

*Cu 50 de lei pot cumpăra căciuli călduroase pentru două persoane.

*Cu minimum 100 de lei pot cumpăra un sac de dormit.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

59

Suma:

8,551 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Outreach pentru persoanele fara adapost

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

8,551 RON

Suma:

1

Galantomi:
59 Donatii

Pagini fundraising

Caldura pentru oamenii fara adapost

E frumos să sărbătorești în stradă, dar nu să locuiești acolo. Adăpostul e unul dintre acele lucruri care face diferența dintre viață și

5,000 RON Target
8,551 RON Suma
59 Donatii
100% Complete