Cel mai frumos cadou de ziua mea!

 

Antonia Jeflea Asociatia Carusel

100% Complete
1,000 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Hey, people!

Vă rog să vă luați câteva momente pentru a citi unica dorință pe care o am de ziua mea, anul acesta.
În ultimii ani am realizat că prețuiesc extrem de mult tot ceea ce mi se întâmplă: mă bucur că am un acoperiș deasupra capului, mă bucur că pot să vorbesc - uneori (doar?!) prin intermediul telefonului cu cei dragi -, mă bucur că îmi permit să cumpăr haine, mâncare și produse de îngrijire.
Mă bucur și când primesc cadouri de ziua mea. Însă și mai tare mă bucur când acestea ajung să fie donații pentru persoane care nu se pot bucura de (micile?!) plăceri pe care (cu atâta egoism uneori) mi le fac eu (uneori chiar) zilnic.
Anul acesta sper să reușesc să strâng (cel puțin) 200 EUR pentru niște oameni pe care îi vedem, dar îi ignorăm sau îi tratăm necorespunzător cea mai mare parte a vieților noastre.
Pentru persoanele fără adăpost, pentru persoanele consumatoare de droguri și alcool, pentru persoanele care practică sexul comercial, pentru persoanele care provin din medii dezavantajate din punct de vedere socio-economic și pentru toți cei care se află în risc de îmbolnăvire sau de excluziune socială, Asociația Carusel oferă o mână de ajutor, o masă caldă, medicamente, încălțăminte și îmbrăcăminte, o vorbă bună și suflete care ascultă povești atât de triste.
Pentru toți cei care vor să doneze sau pot ajuta cu o distribuire, nu pot decât să trimit o îmbrățișare virtuală și un sincer "mulțumesc"!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Asociației Carusel este ca persoanele aflate în stare de vulnerabilitate extremă, marginalizate sau excluse din comunitate să primească sprijin atât imediat, cât și pe termen lung, să beneficieze de egalitatea de șanse și să devină vizibili pentru societate, în spiritul apărării drepturilor și libertăților omului.

Mai mult sau mai puțin vizibile, persoanele fără adăpost sunt, din păcate, o realitate de necontestat în București. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

8 Donații

Anonymous

78 RON
Lma pwp xoxo 💋
27 May 2021
La multi ani!
27 May 2021
La mulți ani și felicitări pentru inițiativă!
27 May 2021

Anonymous

32 RON
Hello teach!
26 May 2021

Ionela

265 RON
Draga Antonia, felicitări pentru ca faci parte din Comunitatea Oamenilor de Bine! La mulți ani!
22 May 2021

Anonymous

150 RON
21 May 2021
La mulți ani buni și răzbătători, Antonia!
20 May 2021

Anonymous

200 RON
20 May 2021
Antonia Jeflea : Asociatia Carusel
Cel mai frumos cadou de ziua mea!