De ziua mea, mi-aș dori să îi ajutăm pe oamenii fără adăpost. Vă mulțumesc!

Flavia Drăgan Asociatia Carusel

5.2% Complete
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Începând de anul acesta, mi-am propus ca la fiecare eveniment important din viața mea să organizez o mică strângere de fonduri. Îmi încep proiectul cu o cauză foarte importantă pentru mine: situația oamenilor fără adăpost.

Pandemia ne-a făcut pe toți mai vulnerabili, dar pe cei mai vulnerabili dintre noi i-a lăsat, pur și simplu, la pământ. Să-ți trăiești viața dormind pe bănci, în ploaie, în frig, fără mâncare, la mila oricui, politicienii să te dea exemplu de „asistat social” sau să se laude cum te amendează. Nu cred că e cineva pe lumea asta fericit să nu aibă un loc al lui, unde să se simtă în siguranță și unde să-și pună seara capul pe pernă. În continuare, pentru statul român, locuințele sociale și programele prin care oamenii fără adăpost sunt luați de pe stradă și sprijiniți să se pună pe picioare sunt aproape inexistente. Sunt ONG-uri care se străduiesc să facă asta în locul lui. Unul dintre ele este Carusel, cu care eu am fost pe teren și știu că oamenii fac bine. Putem face și noi bine alături de ei. Vă mulțumesc tuturor și vă îmbrățișez!

Dacă vă place ideea, și voi vă puteți dărui ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Asociației Carusel este ca persoanele aflate în stare de vulnerabilitate extremă, marginalizate sau excluse din comunitate să primească sprijin atât imediat, cât și pe termen lung, să beneficieze de egalitatea de șanse și să devină vizibili pentru societate, în spiritul apărării drepturilor și libertăților omului.

Mai mult sau mai puțin vizibile, persoanele fără adăpost sunt, din păcate, o realitate de necontestat în București.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

4 Donații

04 Apr 2021
La mulți ani fericiți! Te îmbrățișez!

02 Apr 2021
Flavia Drăgan : Asociatia Carusel
De ziua mea, mi-aș dori să îi ajutăm pe oamenii fără adăpost. Vă mulțumesc!