Ajuta-i pe cei care nu pot sa #steaacasa

 

Martina Orlea Asociatia Carusel

100% Complete
985 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
10
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anul acesta imi donez ziua de nastere catre Asociatia Carusel, singurul ONG care mai merge pe strazi si ii ajuta pe cei fara casa in timpul epidemiei COVID-19.

Chiar daca nu ii mai vedem, inca sunt zeci de oameni pe strazile Bucurestiului care nu pot sa se apare de COVID-19 si sa #steaacasa pentru ca nu au casa. Ei sunt cei mai vulnerabili dintre noi pentru ca nu au niciun mod de preventie in fata virusului (nu au acces la apa curenta si sapun), au o sanatate precara, nu au asigurare si si-au pierdut multe parghii de sprijin (din toate ONG-urile care lucrau cu oamenii strazii, si-asa putine, doar Carusel si-a mai continuat activitatea acum).

Carusel ii ajuta cu produse de igiena, medicamente (inclusiv preluarea reterelor) si alimente.

Daca si tu crezi ca e important sa fim solidari cu ei si sa ajutam Carusel sa isi continue activitatea, te invit sa donezi.

Poti gasi mai multe detalii despre ce face Carusel in acest articol din DOR: https://www.dor.ro/pentru-altii-alaturi-de-cei-care-raman-si-acum-pe-din-afara/

Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Asociației Carusel este ca persoanele aflate în stare de vulnerabilitate extremă, marginalizate sau excluse din comunitate să primească sprijin atât imediat, cât și pe termen lung, să beneficieze de egalitatea de șanse și să devină vizibili pentru societate, în spiritul apărării drepturilor și libertăților omului.

Mai mult sau mai puțin vizibile, persoanele fără adăpost sunt, din păcate, o realitate de necontestat în București. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

10 Donații

21 Apr 2020
<3
11 Apr 2020

Madalin

55 RON
Bravo si la multi ani! :)
11 Apr 2020

Anonymous

25 RON
10 Apr 2020

Anonymous

75 RON
10 Apr 2020
La multi ani, Martina! Iti urez multa voie buna, rabdare cu tine si cu cei din jur, energie, vitalitate, pofta de facut lucruri bune, relaxare si distractie pe cat de mult ne lasa pandemia:) Mi-e dor de tine :) Te imbratisez!
09 Apr 2020

Anonymous

45 RON
mulțani dear Martina!
09 Apr 2020

Dani

150 RON
Congrats pentru implicare!
09 Apr 2020

DudeX

150 RON
09 Apr 2020
Multumesc pentru ce faceti!
09 Apr 2020
Martina Orlea : Asociatia Carusel
Ajuta-i pe cei care nu pot sa #steaacasa