Camina Con Otros: El Camino ne duce la mare!

 

Irina Ionescu Asociatia Carusel

17.166666666667% Complete
1,030 RON
Sumă strânsă
6,000 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

La mare sau la munte, excursiile sunt pentru toți copiii printre cele mai așteptate momente din an. Pentru că vine vara, vrem să continuăm tradiția Centrului Comunitar Obor și să mergem cu toții la mare, copii, voluntari, căței.

Iar pentru că noi, la Carusel, credem în solidaritate, anul acesta nu ne pregătim singuri pentru excursie. Irina Ionescu ne va fi alături de pe El Camino. Irina va străbate 900 de km, în 30 de zile, pentru a ajuta 30 de copii și voluntari să ajungă la mare. Irina lansează provocarea unei vânători de comori pe tot traseul ales, rutele Norte și Primitivo, și cu mare, și cu munte. Astfel, în fiecare zi, va lăsa pentru alți călători de pe El Camino, câte un suvenir la crearea căruia au participat și copiii de la Centrul Comunitar Obor.

Pentru că cele mai frumoase călătorii sunt cele împărtășite, fiți alături de Irina și de noi: Camina Con Otros!

#caminaconotros #credeminsolidaritate

----------------------------------------------

Camina Con Otros: El camino takes us to the seaside!

For every kid, a trip to the mountain or the seaside is the highlight of the year. As summer is coming, we want to to continue the tradition of Obor Community Center and organize a trip for all, kids, volunteers, dogs.

At Carusel, we believe in solidarity so this summer we will not be preparing for the trip alone. Irina Ionescu will be joining us from El Camino. She will walk 900 km, for 30 days to help 30 children and volunteers go to the seaside. Irina is also launching a challenging treasure hunt. Along the way, she will pass through mountains, walk along the coast line, and will leave, for other fellow travelers, a souvenir that was made with the help of the kids at Obor Community Center.

Because the best journeys are the ones we share with others, join us and Irina: Camina Con Otros!

#caminaconotros #credeminsolidaritate


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Asociației Carusel este ca persoanele aflate în stare de vulnerabilitate extremă, marginalizate sau excluse din comunitate să primească sprijin atât imediat, cât și pe termen lung, să beneficieze de egalitatea de șanse și să devină vizibili pentru societate, în spiritul apărării drepturilor și libertăților omului.

SUSŢIN PROIECTUL

Centrul Comunitar Obor

Centrul Comunitar Obor este un loc în care educația se transformă în discuție, dezbatere, creație și joacă, un loc care susține crearea unor noi metode de îmbunătățire a calității vieții copiilor proveniți din medii defavorizate.

El Camino de Santiago este drumul pe care se spune ca l-a strabatut apostolul Iacob pentru a atinge capatul lumii. De sute de ani este un lung traseu de pelerinaj pe care mii de oameni il strabat pentru a ajunge la mormantul apostolului Iacob din Santiago de Compostela, Spania. Multi fac acest pelerinaj pentru a se curati, sau pentru a se descoperi, ori redescoperii pe ei insisi.  Unii al

 

7 Donații

Carlos

150 RON
you go girl !!!
10 Jul 2019

Oana

150 RON
07 Jun 2019

Printesa

300 RON
03 Jun 2019
24 May 2019
22 May 2019
21 May 2019
Sa va bronzati si sa va bucurati de soare, dragi copii
21 May 2019
Irina Ionescu : Asociatia Carusel
Camina Con Otros: El Camino ne duce la mare!